Produse similare
Кондитерський дім "Вацак"

Ciocolată la comandă cu livrare

Este greu să găsești o persoană care să nu iubească ciocolata în diversele sale variante. O bomboană delicioasă îți poate îmbunătăți instantaneu starea de spirit, iar această plăcere este la îndemâna oricui. Dulciurile de la Vatsak Confectionery sunt o confirmare vie a acestui lucru.

Ciocolată ucraineană de la Casa de Cofetărie Vatsak

Vatsak Confectionery House (Ucraina) este o unitate de producție modernă de înaltă tehnologie, dotată cu echipamente de nivel european. Aceasta angajează meșteri experimentați - adevărați magicieni în lumea cofetăriei - care dezvoltă și implementează rețete excelente pentru dulciuri de ciocolată, conferind produselor o calitate ridicată. Pentru producție se folosesc numai ingrediente naturale, iar utilizarea de soluții inovatoare ne permite să creăm adevărate capodopere. Produsele noastre sunt vândute cu succes în toate regiunile din Ucraina, iar în ultimii ani am intrat chiar și pe piața europeană, unde diverse dulciuri, prăjituri, rulouri și alte produse de cofetărie sunt foarte populare.

Cofetăria Vatsak oferă o varietate de ciocolată pe bază de produse naturale de cacao. Compania dispune de un lanț tehnologic complet care îi permite să producă ciocolată și dulciuri de înaltă calitate. Fiecare mică capodoperă de ciocolată are o capacitate unică de a vă înveseli și de a vă da vigoare. În plus, multe produse conțin nu numai ingrediente gustoase, ci și sănătoase.

Printre cele mai populare soiuri:

  • "Lapte de pasăre" - fiecare bomboană este formată dintr-o masă dulce și delicată "îmbrăcată" în strat de ciocolată;
  • "Caisele uscate în ciocolată sunt bucăți selecționate de fructe suculente combinate cu un strop de ciocolată, caisele nu sunt prea uscate, au o structură densă, conțin multe vitamine și sunt utile pentru proprietățile lor de a afecta pozitiv sistemul gastrointestinal, de a stimula imunitatea și de a întări oasele;
  • "Prunele în udare" sunt dulciuri delicioase, cu o combinație minunată de ciocolată dulce și ușor acrișoară; acest fruct este un oxidant puternic care curăță organismul și previne cancerul.

Oferim delicatese de ciocolată în ambalaje - cutii de marcă, precum și în greutate. Cutiile de bomboane au un design elegant și expresiv, ceea ce le face perfecte pentru un cadou frumos. Vânzând dulciuri la greutate, fiecare client poate cumpăra câte puțin din diferite produse pentru a evalua caracteristicile lor gustative.

Cum să cumpărați dulciuri de ciocolată "Vatsak" în Ucraina?

Vatsak Confectionery House are o rețea dezvoltată de magazine offline, din care există aproximativ 900 în Ucraina. Cu toate acestea, având în vedere faptul că nu toți clienții consideră că este convenabil să-și petreacă timpul vizitând punctele de vânzare offline și, în general, cumpărăturile online devin din ce în ce mai populare, compania noastră a deschis un magazin online. Pe site, puteți afla mai multe despre produse, puteți face o alegere și puteți comanda ciocolată cu livrare în orice regiune a Ucrainei. În funcție de localitate, livrarea se efectuează fie prin serviciul nostru de curierat, fie prin serviciul de taxi la tarife reduse.

Vatsak garantează clienților săi produse de înaltă calitate și prețuri mai bune decât mulți alți producători.Prețurile accesibile pentru diferite categorii de populație se datorează facilităților noastre mari de producție, sistemului logistic dezvoltat și absenței operațiunilor intermediare.Prețul unui anumit tip de bomboane de ciocolată este indicat în catalogul nostru de produse și este relevant pentru clienții din toate regiunile din Ucraina.